saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Kirkon Ulkomaanavun, Suomen Lähetysseuran ja Suomen Pipliaseuran yhteistä globaalikirkko.fi -verkkosivustoa. Seloste on laadittu syyskuussa 2022 teknisen kumppanimme tuella.
Globaalikirkko-sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset

Verkkosivusto vastaa pääosin osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Palaute ja yhteystiedot
Jos huomaat sivustolla puutteita, ota meihin yhteyttä, jotta voimme korjata asian ja tarjota sinulle tarvitsemasi tiedon saavutettavasti.
ulla.oinonen@kua.fi

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen
Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, ole mielellään ensin meihin yhteydessä.
Voit myös tehdä selvityspyynnön tai saavutettavuuskantelun Etelä-Suomen aluehallintovirastoon, joka valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö: saavutettavuus@avi.fi, puh. 0295 016 000 (vaihde)