Lupaus globaalin kirkon puolesta

Seurakuntavaaliehdokas: haastamme sinut rakentamaan globaalia kirkkoa. Allekirjoita vaalilupaus, jotta kokonaisvaltainen lähetystyö, kehitysyhteistyö ja evankeliumin Hyvän Sanoman jakaminen ovat erottamaton osa sinun kirkkoasi myös tulevaisuudessa.

Allekirjoittaminen on lupaus toimia kirkon yhteisen lähetystehtävän puolesta. Se ei merkitse sitoutumista yksittäisiin järjestöihin.

Seurakunnan luottamushenkilönä lupaan edistää seuraavia asioita:

Minun kirkkoni on globaali

• Suomen evankelis-luterilainen kirkko on osa maailmanlaajuista kirkkojen verkostoa. Siksi kirkko on avoin ja vieraanvarainen myös muualta Suomeen muuttaneille.
  • Seurakunnan luottamushenkilönä lupaan edistää seurakuntaelämää, joka on kansainvälistä ja kaikille avointa.

Minun kirkkoni muistaa maailman köyhimmät

• Kirkolla on varaa ja halua auttaa Suomessa ja maailmalla ja se kohtaa maailman vaikeudet kokonaisvaltaisesti.
  • Seurakunnan luottamushenkilönä lupaan edistää sitä, että lähetystyön taloudelliset resurssit turvataan suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti eikä taloudellisia säästöjä tehdä kaikkein köyhimpien ihmisten kustannuksella.

Minun kirkkoni kertoo Jumalasta sanoin ja teoin

• Kirkko puhuu Jumalasta avoimesti ja auttaa rohkeasti monenlaisia ihmisiä. Se tuo ihmisten elämään iloa, toivoa ja rakkautta. Kaikki ovat tervetulleita.
  • Seurakunnan luottamushenkilönä lupaan edistää sitä, että seurakuntani tekee lähetystyötä sellaisten järjestöjen kautta, jotka sitoutuvat kokonaisvaltaiseen lähetystyöhön.

Seurakuntavaaliehdokas: allekirjoita lupaus

Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat sähköpostiviestin, jonka linkkiä klikkaamalla aktivoit allekirjoituksen. Ellei viestiä kuulu, muista tarkistaa myös roskapostikansiosi.

Lomakkeen täyttäminen ei riitä ehdokkaaksi asettumiseen.

Jos haluat ehdokkaasi, löydät sitä varten ohjeita sivustolta seurakuntavaalit.fi.

Etunimi *

Sukunimi *

Sähköpostiosoite *

Puolue / yhdistys

Seurakunta *

Minulle saa lähettää myös muuta tietoa Pipliaseuran ja Suomen Lähetysseuran toiminnasta.

Antamasi tiedot tallennetaan Suomen Lähetysseuran ja Pipliaseuran yhteiseen sitoumusrekisteriin. Lähettämällä tiedot vakuutan saaneeni tiedoksi tämän rekisteriselosteen.